中小企好拍檔 – SME Lab X Carousell 第二擊:電商疫後新契機

中小企好拍檔 - SME Lab X Carousell 第二擊:電商疫後新契機
讚好及分享:

11 月份「中小企好拍擋」請到網購電商專家 Carousell 為我哋分享了最新電商趨勢、網購平台入門教學資訊等等。嚟緊 12 月 Carousell 專家會繼續為我哋詳細講解如何經營電商而踏上成功之道,及分享如何在市場中脫穎而出嘅小貼士。

 

想知關於網購電商最新資訊?就唔好錯過我哋 Q&A 環節啦。如果大家有任何問題,可以於填寫表格時寫低,我哋會代大家提問。

 

 

內容包括:

  • 電子商貿平台為傳統企業帶來什麼優勢
  • 4 個令你突圍而出的貼士
  • 成功經營電商的關鍵及因素
  • 成功品牌故事分享
嘉賓講者

Ivan Chung

Carousell 旋轉拍賣銷售總監

 

鍾景竣先生是香港 Carousell 銷售團隊的始創成員,目前擔任銷售總監一職。鍾先生從事電子商務/電子平台行業已超過 5 年以上,當中包括 Carousell 及阿里巴巴。鍾先生擁有建立初創從 0 到 1 的經驗,包括產品研發、制定銷售策略、建立團隊等。

活動詳情

日期:8/12/2022 (四)

時間:3:00 – 4:00pm

形式:網上直播

報名方法

請填妥以下表格報名,完成後將獲得直播連結:


讚好及分享: